Reparaties

Is je apparaat defect?

Wij kunnen bijna alles repareren!

Vrijblijvend advies Brengen en halen zonder afspraak Kosten vooraf afgesproken

De monteurs van onze eigen Technische Dienst kunnen snel en kundig allerhande werkzaamheden uitvoeren. Start uw computer niet meer op? Krijgt u te maken met vreemde foutmeldingen? Wij kunnen uw apparaat onderzoeken, repareren of opschonen om deze weer sneller en virusvrij te maken. In sommige gevallen zijn werkzaamheden aan smartphones en tablets ook mogelijk. 

Kom gerust eens langs in de winkel. Dan bekijken we het probleem meteen en adviseren we u vrijblijvend over de mogelijkheden. Soms is het probleem zelfs direct op te lossen. In het geval dat er meer werk nodig is nemen wij het apparaat in voor reparatie. Doorgaans is het apparaat al binnen 3 werkdagen gereed.*

Natuurlijk zijn er ook problemen die niet in de winkel opgelost kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het instellen van uw printer, of heeft u hulp nodig met het installeren van de wifi? Wij helpen u graag ter plekke! Het is mogelijk om een afspraak te maken voor service aan huis. Eén van onze collega’s komt dan bij u langs om het probleem te verhelpen. Dit kan uiteraard ook telefonisch afgesproken worden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om op afstand uw computer over te nemen, zodat onze medewerkers met u mee kunnen kijken. 

Vraag ons naar de mogelijkheden, schroom niet om te bellen of even langs te komen. De koffie staat voor u klaar!

Vragen? Neem nu contact met ons op!

APK

15
  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Staat

Kleine beurt

59
  • Uitgebreide opschoning
  • Windows bijgewerkt
  • Drivers bijgewerkt
Populair!

Grote beurt

89
  • Grondige reiniging van buiten én van binnen
  • BIOS bijgewerkt
  • Overbodige programma's verwijderd

Snel weer verder

Wij begrijpen dat u uw apparaat eigenlijk niet kunt missen. Daarom doen we er alles aan om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u snel weer verder kunt. U krijgt van tevoren altijd een indicatie van de geschatte tijdsduur.

Geen verrassingen

Voor we aan een reparatie beginnen bespreken we eerst de kosten met u. Moeten we een onderdeel bestellen? Zijn er extra werkzaamheden vereist? Dan overleggen we dat altijd eerst met u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

Alleen kwaliteit

Voor onze reparaties gebruiken wij uitsluitend onderdelen waar wij achter kunnen staan. We willen natuurlijk niet dat het onderdeel voor nieuwe problemen gaat zorgen! Hebt u zelf een bepaalde voorkeur? Dan houden wij daar natuurlijk rekening mee.

Al ruim
0
reparaties uitgevoerd!

* Afhankelijk van de drukte kan de reparatie korter of langer duren. Bij inname van de reparatie geven wij een indicatie van de tijd die we nodig hebben, doorgaans is dit 1 tot 3 werkdagen. Spoedopdrachten zijn ook mogelijk. In sommige gevallen moet er een onderdeel worden besteld, dit wordt dan met u besproken.

Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring