Microsoft 365 Personal

 69

[in3]

Dit product is op dit moment helaas niet (meer) op voorraad.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over dit product? Neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag.

Microsoft 365 Personal

Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) voor persoonlijk gebruik koopt u Office voor een specifieke periode. Microsoft 365 Personal is een abonnement voor 1 persoon voor 1 jaar. Office mag hiermee op al uw apparaten worden geïnstalleerd. In de geïnstalleerde software kan een gebruiker zich aanmelden, de software wordt hiermee verbonden met het Office-account. Een gebruiker kan op maximaal 5 apparaten tegelijk zijn aangemeld. Als een gebruiker zich op een apparaat afmeldt, kan deze zich op een ander apparaat aanmelden. Microsoft 365 Personal kan op één apparaat tegelijk worden gebruikt.

Na afloop van het jaar kunt u zelf beslissen of u deze periode wilt verlengen, het wordt dus niet automatisch verlengd!

Alle Office-programma’s worden volledig geïnstalleerd op uw computer, u kunt het na installatie dus ook gebruiken zonder internetverbinding. U kunt het later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van een nieuwe computer. U heeft altijd recht op de meest recente versie van de programma’s, dus u kunt gratis upgraden als er een nieuwe versie verschijnt gedurende de abonnementsperiode. Bovendien beschikt u over 1TB online opslag.

In het Personal Office-pakket bevinden zich de volgende programma’s

Word – Maak professionele documenten en werk uw ideeën uit. Excel – Tabellen, formules maken en evalueren met de kwalitatieve analyse functies. PowerPoint – Overtuig met effectieve presentaties. Outlook – Beheer uw e-mails, contacten en afspraken. OneNote – Bundel uw notities op een plek. Teams – Een platform dat chat, videoconferentie en bestandsopslag samenbrengt. OneDrive – Sla uw bestanden in de cloud op.

Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring