Microsoft 365 Family

 99

[in3]

✔️ Op voorraad in onze winkel!

🏪 Kom het product bekijken

Meer weten over dit product? Neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag.

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family (voorheen Office 365) biedt de programma’s Word, Excel, Powerpoint, Outlook in 1 licentie. U koopt met Microsoft 365 daarnaast ook opslagruimte voor OneDrive waarmee u uw bestanden veilig overal mee naartoe kunt nemen. U krijgt een abonnement voor 1 jaar, met altijd het recht om te updaten naar de nieuwste versie. De licentie is geschikt voor 6 gebruikers en elk gebruiker.

Microsoft 365 Family is het abonnement dat u zal helpen uw tijd optimaal te benutten, contacten te leggen, uw dierbaren te beschermen, en te ontwikkelen en groeien. Microsoft 365 Family bouwt voort op de basis van Office en integreert nieuwe kunstmatige intelligentie, mooie inhoud en sjablonen, en hulpvaardige diensten die u in staat te stellen beter te schrijven, te presenteren, te ontwerpen, uw financiën te beheren en uw band met de mensen in uw leven te versterken.

1 jaar lang 1 licentie voor 6 gebruikers

Koop Microsoft 365 Family en geniet met deze licentie 1 jaar van het meest complete Microsoft 365 pakket. Deze licentie is geschikt voor 6 gebruikers.Deze licentie is alleen geschikt voor thuisgebruikers, studenten, gezinnen en consumenten. Voor zakelijk gebruik is er: Microsoft 365 Business Standard.

In het Family Office-pakket bevinden zich de volgende programma’s

Word – Maak professionele documenten en werk uw ideeën uit. Excel – Tabellen, formules maken en evalueren met de kwalitatieve analyse functies. PowerPoint – Overtuig met effectieve presentaties. Outlook – Beheer uw e-mails, contacten en afspraken. OneNote – Bundel uw notities op een plek. Teams – Een platform dat chat, videoconferentie en bestandsopslag samenbrengt. OneDrive – Sla uw bestanden in de cloud op.

Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring