ABBYY FineReader PDF 1MAC / 1 Jaar

 89

✔️ Op voorraad in onze winkel!

🏪 Kom het product bekijken

Meer weten over dit product? Neem contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag.

ABBYY FineReader Pro for MAC

is een zeer nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken meertalige OCR (Optical Character Recognition – Optische tekenherkenning) software specifiek ontworpen voor Mac-gebruikers. Gebaseerd op ABBYY’s intelligente documentherkennings-technologieën, FineReader Pro voor Mac converteert snel ingescande papieren documenten, PDF-bestanden en digitale camera beelden in bewerkbare en doorzoekbare formaten met behoud van de originele lay-out en opmaak.

Uitstekende nauwkeurigheid van de tekstherkenning en nauwkeurige retentie van de lay-out voor macOS

Nauwkeurige tekstherkenning en retentie van de lay-out zijn van cruciaal belang voor een maximale productiviteit. FineReader Pro biedt momenteel de hoogste detectie nauwkeurigheid in de industrie tot 99,8%*. Met andere woorden, het product levert bewerkbare digitale kopieën van documenten die de tekst en de pagina-indeling van uw brondocumenten nauwkeurig reproduceren, zodat ze onmiddellijk kunnen worden hergebruikt, bijgewerkt en gedeeld zonder opnieuw te hoeven typen of te hoeven bewerken.

Nauwkeurige reconstructie van de documentstructuur en -opmaak

ADRT (Adaptive Document Recognition Technology) is de innovatieve technologie van ABBYY die de structuur en opmaak van documenten met meerdere pagina’s getrouw weergeeft. Tekstgrootte en lettertype, tabellen en grafieken, kolommen, kop- en voetteksten, voetnoten, inhoudsopgaven, paginanummers en vele andere opmaak-eigenschappen worden toegepast. Het resultaat is dat uw geconverteerde documenten een getrouwe weergave zijn van het originele document met behoud van de originele opmaakkenmerken en dat ze gemakkelijk kunnen worden gewijzigd en bijgewerkt.

OCR voor Mac met ‘s werelds grootste taalondersteuning

De enige OCR-tool die tekst herkent in meer dan 180 talen, waaronder Europese en Aziatische talen, Hebreeuws en Arabisch, en alle taalcombinaties.

Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacyverklaring